Det startede med en drøm.


Hvem drømmer ikke om at få en sportsvogn. Jeg gjorde i hvert fald. En drøm, jeg tænkte var mulig at opfylde. Og når man ikke er så bilkyndig så spørger man selvfølgelig nogle til råds. Hvilken bil passer til en midaldrende kvinde som mig? Man skal være varsom med at spørge sagkyndige til råds, for så kan man ende med at få et svar, der kræver en del arbejde.

Svaret blev en BMW Z3. En Coupé. IKKE en Roaster!

Sådan en kunne man altså bare ikke lige finde i Danmark. Men der var da nogen i Tyskland. Ja, så begyndte omfanget af opgaven at tage form. Så jeg oprettede en søgeprofil på mobile.dk. Meeeen, når man aldrig selv har købt en bil, så er det lidt af en voldgrav at skulle forcere, når bilkøb var uden for landets grænser. Men så kom der assistance. En mere prof i at finde særlige biler, også i udlandet.

Så efter halvanden års drømmeri, så dukkede bilen pludselig op. Dog ikke i Tyskland men i Spanien. Og der var ikke uanet mængder af tid til overvejelser. Hvis man ikke som jeg har lidt eventyrer i sig, så var det nok stoppet der. Men man køber ikke en bil ubeset. Og så blev der arrangeret en hurtig lille udflugt til Madrid. Starten på en rejse til en drøm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *